Her får du tips til hvordan du kan tjene 20 000 kroner ekstra per måned, kun ved å sende ut e-poster til bedrifter i Norge. Ved å bruke et par timer om dagen på å sende e-poster, er det ikke uoppnåelig å tjene så mye. Men du må ha litt salgsteft og pågangsmot.

Les mer  

I Norge er det mange som ønsker å starte egen bedrift, men trenger penger i startfasen for å komme i gang. Ettersom bedriftslån er forbeholdt etablerte selskaper, er det ikke mange andre muligheter enn å ta opp et privatlån uten sikkerhet for å kunne finansiere oppstarten. Men er dette lurt, og kan det være lukrativt å låne penger til slike ting? I denne artikkelen skal vi gå gjennom fordelene og ulempene med å låne penger i oppstartsfasen.

Les mer  

Mange begynner i feil ende når det gjelder å opprette egne hjemmesider. De tenker på layout og design, men tenker lite på hvordan der skal få inn trafikk til nettsidene. I tillegg er det vanskelig å endre på SEO i ettertid etter at nettsidene er lansert. Derfor kan det være lurt å ta et rimelig SEO kurs først for å starte på riktig fot, slik at du slipper å gjøre om masse på nettsidene i ettertid.

Les mer  

For dere som leser Nettpenger.com, er det sikkert mange som lurer på, hvordan tjener dere penger på innhold? En av disse inntektskildene er gjesteposter, som er rett og slett en mulighet for andre nettsider å få en backlink fra oss. I tillegg vil dette skape trafikk for dem, da Nettpenger har en god del besøkende per måned. Her ser du hvilke nettsider vi tilbyr gjesteposter på per 2023.

Les mer  

I dagens digitale tidsalder har sosiale medier blitt mer enn bare plattformer for å dele bilder og holde kontakten med venner. De representerer også en betydelig mulighet for å tjene penger online. Med smarte strategier og en forståelse av hvordan man kan utnytte potensialet til sosiale medier, kan enkeltpersoner og bedrifter skape en betydelig inntekt. Denne artikkelen vil utforske ulike måter å gjøre dette på, samt gi praktiske tips for å lykkes.

Les mer  

TikTok kan være en fantastisk plattform å tjene penger på. Ifølge Forbes tjener Khaby Lame $750.000 for å promotere andres produkter på denne sosiale medieplattformen. Med millioner av brukere over hele verden og en rekke kreative verktøy, har TikTok åpnet dørene for mange for å tjene penger på plattformen. I denne artikkelen vil vi utforske ulike metoder for å tjene penger på TikTok og gi deg noen nyttige tips for å komme i gang med 6 enkle trinn.

Les mer  

Å tjene ekstra inntekt hjemmefra har aldri vært enklere takket være teknologiens fremskritt og det stadig voksende utvalget av online inntektsmuligheter. Uansett om du ønsker å forbedre din økonomiske situasjon, spare til en spesiell anledning eller rett og slett utforske nye inntektsmuligheter, er det en rekke kreative måter å tjene penger på hjemmefra. I denne artikkelen vil vi se nærmere på 10 slike muligheter og gi deg innsikt i hvordan du kan komme i gang.

Les mer  

Ifølge skatteetatens egne nettsider kan du ha en inntekt uten skatt opptil 70.000 kroner. Men for å unngå å betale skatt er du nødt til å anskaffe deg et frikort - Her kan du bestille frikort fra skatteetaten. Om du ikke skaffer deg et frikort er arbeidsgiver forpliktet til å trekke 50 % av lønnen din i skatt dersom du ikke anskaffer deg et skattekort. Mange er usikre på hvor mye de kommer til å tjene i løpet av et år.

Les mer  

Å tjene ekstra penger ved siden av jobben kan gi økonomisk frihet, hjelpe med å oppnå økonomiske mål raskere og gi en mulighet til å utforske nye interesser. Uansett om du ønsker å betale ned gjeld, spare til en ferie, eller bare ønsker å ha litt ekstra å rutte med, finnes det mange kreative måter å øke inntekten din på. Her er 10 smarte måter å tjene ekstra penger på ved siden av jobben.

Les mer  

I dagens digitale verden er det en økende etterspørsel etter online undervisning og læring. Flere og flere mennesker søker etter muligheter til å utvide sine kunnskaper og ferdigheter uten å forlate komforten av sitt eget hjem. Dette har skapt en gyllen mulighet for de som ønsker å tjene penger ved å dele sin kunnskap og ekspertise. Her er noen trinn du kan følge for å komme i gang med online undervisning og tjene penger på din kunnskap.

Les mer  

Å starte en e-handelsvirksomhet har blitt mer tilgjengelig enn noensinne takket være dropshipping. Dropshipping er en forretningsmodell der du selger produkter online uten å ha lagerbeholdning. I stedet samarbeider du med leverandører som håndterer lagerbeholdning og forsendelse av produktene direkte til kundene dine. Her er en grundig guide om hvordan du kan starte din egen dropshipping-virksomhet, og hvordan du gjør dette enkleste mulig med Shopify.

Les mer  

Drømmen om å tjene penger raskt kan være realistisk når det kommer til å skrive artikler. Med god skriveferdighet og riktig tilnærming kan du potensielt tjene 1000 kr på en dag. I denne artikkelen vil vi utforske noen effektive strategier og tips som kan hjelpe deg med å oppnå dette målet.

Les mer