17 Mar
17Mar

Her får du tips til hvordan du kan tjene 20 000 kroner ekstra per måned, kun ved å sende ut e-poster til bedrifter i Norge. Ved å bruke et par timer om dagen på å sende e-poster, er det ikke uoppnåelig å tjene så mye. Men du må ha litt salgsteft, og ha litt pågangsmot. 

Hva går jobben ut på?

Målet er å øke sannsynligheten for norske bedrifter i søkemotorene ved å skaffe dem flere backlinks fra anerkjente nettsteder med høy domene autoritet. Kunden betaler for en artikkel som lenker opp mot deres hovedside, noe som øker autoriteten deres i søkemotorene. 

Jobben din er å sende e-poster til lokale bedrifter som er under topp 3 i søkeresultatene på Google. Disse bedriftene kan få mye hjelp av å skape flere backlinks, eller øke tilstedeværelsen din på nett. 

Hva er inntektene?

Det koster 1500 kroner for å publisere en artikkel på 1 av 10 nettsteder. Blant annet nettpenger.com. Du får en liste over flere nettsteder som du kan selge inn artikler på. Du får 50 % av beløpet. 

Potensielt kan du tjene 3500 kroner på en kunde. Får du inn minst 5 kunder i løpet av måneden som publiserer 10 artikler hver, får du en bonus i tillegg på 2500 kroner. Dermed har du 20 000 kroner ekstra i måneden. 

Det beste av alt…

  • E-postene er ferdig skrevet, slik at du bare trenger å kopiere og lime inn til hver e-postadresse. 
  • Du får også en follow up e-post som beskriver prosessen med betaling og publisering
  • Du får en egen e-postadresse som du sender informasjonen fra, slik at det ser mer profesjonelt ut

Hvordan foregår betaling?

  • Du tar imot alle betalingene. Dette gir deg full kontroll på pengeflyten, og får en faktura fra oss på bestillingene. 
  • Betaling skjer etter 14 dager av publisering, etter dette så vil artikler bli fjernet fra systemet med mindre du varsler fra og trenger noe mer tid. 
  • Betaling kan skje enten via Wise eller Upwork dersom du har en Upwork-konto. Wise konto kan du enkelt opprette på nett. 

Bruk kontaktskjema på forsiden av nettpegner.com dersom du er interessert. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.